Personnel Services


Werknemers zijn de drijvende kracht van een bedrijf. Wij van Contro11er stellen dit als een belangrijk doel voor onszelf en onze klanten. Het juiste personeel op de juiste positie zorgt voor een goed lopend bedrijf; de droom van elke ondernemer.

Wij helpen u aan de juiste match. Uit onze kandidatenpool selecteren wij de kandidaat de aan voor uw profiel voldoet. De vraag is, “Wat is voor u belangrijk?” Indien gewenst, kunnen wij deze vraag samen met u definiëren.

Wij werven op de traditionele en op nieuwe creatieve manieren, om de juiste professionals aan te trekken. Wij doen de voorselectie op basis van uw wensen en voorkeuren. Onze Recruiters en Human Resource Management professionals stellen een weloverwogen kandidatenselectie aan u voor.


Werving en Selectie constructie

Via onze W&S constructie komt de kandidaat direct in dienst bij u. Wij brengen u hiervoor een fee in rekening. Deze is berekend over het bruto jaarsalaris van de medewerker.

Payroll Constructie

Via onze Payroll constructie, kan de kandidaat direct bij u aan het werk tegen een vast tarief, terwijl Contro11er voor alle administratieve en juridische zaken zorgdraagt. U houdt uw focus op uw bedrijfsvoering en innovatie van uw bedrijf. Contro11er regelt voor u het Human Resource Management proces. U kunt er ook voor kiezen dat de verloning van de kandidaat via Contro11er loopt. Wij brengen dan wekelijks de gewerkte uren bij u in rekening.

Communicatie en vertrouwen zijn twee belangrijke componenten hierin. Dit zijn onze belangrijkste kernwaarden. We houden van korte lijnen en snelle communicatie.
Wij staan ook voor integriteit, vriendelijkheid en eerlijkheid. Dit weerspiegelt zich in ons personeel en graag zien wij dat ook in de samenwerking met u. U kunt ervan uitgaan dat wij voor u op dezelfde manier werven, zoals wij ons eigen personeel werven.Wilt u meer weten?

Offerte aanvraag of afspraak voor een informatiegesprek